Pengikut

Cari Makan Sikit

Friday, November 8, 2013

Kisah #48 Ehem ehem

Assalamualaikum!

Lama gila aku tak meralat kat sini. Haha. Perasan busy. Boleh? Ni pon saje je nak try test publish post pakai handphone. Hahaha. Kalau tak, kena buat draf aje la. Tu pun wordless wednesday je. Haha.

Well alhamdulillah hidup aku sekarang bertambah baik daripada sebelumnya. Syukur sangat dengan semua nikmat yang Maha Esa kurniaka , yang mana aku tak sangka aku akan dapat kecapi juga. Cewah. Ayat mesti nak berbunga gak.

Mengada!

Okay lah, stop kat sini dulu.

Ate, katanya testing. Mesti la pesanan ringkas je kan. Hehe.

Adios amigos.

Eh, salam satu malaysia.

Eh, wassalam.

P/s Saya sayang peminat saya! Tu pun kalau ada la. Hahaha.

1 comment:

cik ani said...

eh,mestila ada..saya la tu..heheh