Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, November 29, 2012

Pada Suatu Hari #27



‘tadi saya dapat tahu hosmet lama saya nak tunang. Kenal 4 bulan next week tunang. Tapi kenapa saya rasa semacam je? Jeles sebab dia dulu and kecik hati sebab lambat dapat tahu. Tapi ada weird feeling. Sedeh’

‘sabar la sayang’

‘tengah sabar la ni. Muhasabah diri jap. Saya jadi terikut-ikut nak kawin dengan orang yang kenal kejap je tapi terus tunang, kawin. Bercinta lepas kawin lagi manis rasanya. Macam tak bersyukur pulak’

‘awak fikir la mana yang terbaik untuk awak’

‘tengah fikir la ni. insyaAlllah rezeki masing-masing. Saya punya bahagian lambat sikit je kot. hehe. Allah kan adil. Dia mesti tahu nak bahagi-bahagi ni. Okay awak gudnaik. Selamat berjaga’

‘ok’

No comments: