Pengikut

Cari Makan Sikit

Tuesday, August 9, 2011

Edisi Kerja #6 - Step by Step!

selamat berpuasa! walaupun tahu sangat lambat nak ucap, tapi nak buat macamana, i am a busy girl right now. haha. sekejap je dah seminggu puasa, lagi 3 minggu dah nak raya dan dalam masa yang sama aku pun tengah nak planning hidup ni.

ada rasa macam nak quit, tapi kena tengok keadaan dulu sebab sekarang politikus di tempat kerja semakin baik, hubungan dengan rakan sekerja pun macam dah TERupgrade. anugerah bulan Ramadhan la ni agaknya. cuma ikatan dengan boss je kena baiki lagi, makin lama bekerja makin rasa tak selesa dengan kehadiran boss ke tempat kerja sambil buat pantauan.

ada sikit rasa macam masa tengah exam, tiba-tiba ada penjaga exam berdiri tunggu sebelah kita sambil tengok jawapan-jawapan mengarut yang kita conteng dalam kertas jawapan. I jadi nervous tau. haha!

dah nak bukak puasa. aku sambung pasal study bila aku ada masa ya. eceh!

selamat berbuka puasa untuk orang-orang yang berpuasa dengan niat yang betul dan ikhlas lagi bermakna dari saya! haha.