Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, November 29, 2010

Ralat #57 - Caci Maki

esok dah 30hb November. omai omai.

sekarang bila dah dapat persefahaman dengan Si Cekgu, semangat pulak buat hal. entah ke mana-mana je lah dia pergi. last weekend ada lagi, tapi hari Isnin je terus hilang.

maka hari ni aku end up doing nothing except cursing for my internet connection yang slow-gila-nak-mati-sampai-kena-maki. dem!

bayangkan, aku nak bukak e-mail pun takleh nak loading!

Ya Allah. memang buat darah naik je.makin cepat lah aku tua macam ni.

dah loading, masa attaching tu pulak, aduh. banyak gila ambil masa. dari jam 1500 sampai sekarang belum setel. dah give up dah pun. setakat nak attach benda besar tu pun problem, memang buat aku hangin.

punya lah, mulut aku eksesais dengan perkara tak elok dari tadi. geram betul!

rasa takde internet lagi bagus.

ni ada ke takde ke, sama je pe'el nya. lagi buat menyampah ada lah. lagi buat sakit hati. kerja tak siap, apa pun tak boleh buat. technician datang tak datang, sama je macam sebelum ni. orang bayar pakai duit, bukan air liur. nak dapat service macam duduk kat ceruk kampung.

*asap-keluar-ikut-telinga*

well dear streamyx, sila lah berubah sikap, oke?

No comments: