Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, August 2, 2010

Ralat #51 - Hutang

tadi saja godek-godek website uni, check hutang, check status diri, sebab hari ni lupa pulak nak bawak thumbdrive.

memang pulang tangan kosong je la isk.

hasil dari gatal tangan hari ni, ni yang aku dapat.


 Yuran Pengajian                 RM 1,635.00.



dah tahu lama dah, tapi ingat tinggal baki kena bayar je lagi RM150, sebab NSF tanggung, tapi tak masuk lagi kot. entah.

*belum berhenti berharap*

semalam pun dah start bayar hutang pada Si Satu, hutang pada Si Ayah, hutang Encik Johnny, maka duit simpanan memang cukup untuk aku kata;

'dah, cukup je sampai sini. tak boleh belanja lagi bulan ni'

tsk tsk.





oh ya, dah masuk bulan Ogos. hari tu lupa nak wish birthday sama Si Enam. selamat hari lahir, semoga menjadi manusia yang bijaksana!

No comments: