Pengikut

Cari Makan Sikit

Saturday, July 24, 2010

Ralat #50 - Hari Tua

demam tatkala usia menginjak setahun. eceh. padahal, dari bulan Jan dah kira tua setahun.

tapi, serius aku takut setiap kali aku demam.

sebab aku tahu, memang susah nak baik dengan cepat. nasib baik dah weekend kan. boleh tidur sepuas hati, even weekdays pun aku pulun tidur puas hati jugak. heh.

sekali amik panadol, sekali berpeluh, sekali rasa lega.

lepas tu, kepala pusing balik.

haish.

kalau tak, esok boleh enjoy mandi air terjun dekat Chamang celebrate dengan rakan-rakan kelab.

nampak gaya, terpaksa la mandi air dalam bilik air di hutan tropika sahaja.

cepat lah sembuh wahai diri dan hati, sila jangan mati.




amin.

No comments: