Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, July 19, 2010

Minggu Terakhir

esok dah hari Isnin.

minggu terakhir aku bergelar sweet 23. ceh! sweet la sangat kan.

aku dah start tulis thesis. yay!

walaupun baru masuk Bab 1 yang-entah-apa-apa tu, tapi kira ok la jugak.

1000 langkah bermula dengan langkah yang pertama. cewah.

ni semua sebab aku terambil semangat hosmet aku.

dorang macam rajin gila, asyik discuss pasal research je.

jeles tau!

oh ya, sekarang aku dah ada 3 hosmet baru.

sorang Cik Ceria, Cik Rajin dan Cik Pendiam.

hahah.

macam cukup lengkap je.

Si Gagah dan Cik Mardi dah selamat berpindah ke Bandar Sosial dan menjadi grown-ups! yippi.

aku?

belum masanya.

masih berada di bawah ketiak Si Cekgu.

*sad*

jadi, sekarang dengan segala usaha yang ada, aku akan cuba siapkan thesis Bab 1 dan Bab 2. sambil-sambil buat paper dan experiment. ewah, gila macam rajin je.

nanti hari Jumaat, aku update balik.

tengok benda alah ni menjadi ke tak.

nite nite folks!

1 comment:

jatt said...

semangat..semangat semangat..lekasla siapkan master mu dan berambos lah dr situ...hohoo...

p/s-kangen juga kdg2 dgn taman tropikana twister =p