Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, June 10, 2010

Hari - Hari Aku Bersama Dia

'hello!'

'ya, hello'

'u ni kenapa? tak angkat call saya? saya call banyak kali tau. u buat saya macam binatang!'

'saya buat silent. tak dengar'

'silent apa, u boleh balas sms. tapi bila saya call u tak jawab'

diam.

'u tak malu ke jadi perempuan yang bangun lambat? orang lain boleh bangun awal, datang lab awal. kata nak siapkan cepat, tapi selalu datang lambat. u ni perempuan apa ni?'

diam.

'saya dah la sakit ni. saya tak suka student yang bagi headache dekat saya. macam u dengan Si Ibu yang-dah-tak Mengandung'

diam.

'ok, saya nak jumpa u sekarang!'

'ok'

No comments: