Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, May 3, 2010

Kisah #13 - Ralat

bangun awal pagi, sebab dikejutkan oleh sms daripada Si Satu yang berbunyi ;

'selamat pagi acik. acik masuk duit kat siapa ni? kalau tunang keluarga ok lah. tapi kalau kenalan berhati-hati. maaf'

tenyeh-tenyeh mata jap. ulang baca empat lima kali.

ni apasal Si Satu skema sangat wish aku selamat pagi ni? hairan bin ajaib!

check nombor lagi sekali.

ceh!

tertukar 013 dengan 019.

terus tukar balik nombor Si Satu yang betul dan hantar sms yang sepatutnya semalam dah hantar, tapi terhantar kat nombor entah siapa.

dan sms aku tidak berbalas. membuktikan si penerima adalah Si Satu yang real - malas balas sms.

tengah duk mengigau tu, aku sempat lagi reply kepada tuan punya 013 - sorry, salah nombor.

boleh pulak dia balas ;

'takpe, abang tak kesah. akak macamana sekarang?'

eh eh. mesra alam betul!

sambung tido lagi bagus.

3 comments:

Bro Framestone said...

he..23x awat bukan sent kat bro huhhu

erm..tp bro dah xde tepon dah he..23x

BroFramestone Blog

Si Ralat said...

nak untraceable telephone tak? hahah.

Bro Framestone said...

ha..!!

BroFramestone Blog