Pengikut

Cari Makan Sikit

Wednesday, April 7, 2010

Saya Malu

sebab malu dengan entri di bawah. eh, tiba-tiba je wujud perasaan malu dalam diri. sebelum ni takde la nak berapa malu.

yelah, siapa tak malu kan. tiba-tiba je terfikir kunjungan-kunjungan ke blog ni datang dari rakan-rakan FB dan juga Si Dua.

tapi malu datang sekejap je la. aku mana ada malu lama-lama. eh, boleh pulak macam tu ye.

sebenarnya niat di hati nak testing 'Read More' yang aku beria-ia nak buat dari tadi. entah jadi entah tak.

anda rasa annoying tak ada benda alah ni?

4 comments:

Anonymous said...

serabot sb kena bnyk klik

Si Ralat said...

bagus lah klik banyak-banyak. eksesais jari kontot itu. opps.

Anonymous said...

makin kontotla sb bnyk tekan2..

Si Ralat said...

dah remove dah benda alah tu. sekarang dah tak payah kontotkan lagi.