Pengikut

Cari Makan Sikit

Tuesday, April 27, 2010

Pada Suatu Hari #13 - Fakap

conversation between my ex-Mr.Magoo and me;


'dia dah ada boyfriend baru dah'

'yeke? macam tak percaya je. dia kan sangat sukakan awak?'

'tu, dekat page dia, ada gambar dia dengan mamat tu. pakwe baru dia la tu'

'ala, dia saja nak buat awak jeles tu. awak pergi la kejar dia balik'

'dia kata taknak. dia dah bagi warning kat saya dulu'

'pasal apa?'

'jangan ada perempuan lain. sebab dia kuat jeles. lepas tu dia tengok pulak gambar awak dengan saya masa dinner tu'

'oh, macam tu pulak'

'saya tak tahu la apa awak mesej dengan dia, sampai dia taknak langsung dah kawan dengan saya'

'oh, jadi saya pulak yang salah lah? saya takde mesej apa-apa pun. habis tu, apa awak rasa sekarang?'

'macam fak jugak lah'

'fak pasal apa?'

'sebab dia dah warning dulu, jangan ada perempuan lain, tapi dah saya pergi jugak dinner tu, tu yang dia tinggalkan saya'

'oh, saya ingatkan awak nak cakap awak rasa fak sebab dia datang dan rosakkan hubungan kita, and dia berjaya tapi lepas tu selamba je dia tinggalkan awak, lepas patahkan hati saya, putuskan hubungan kita. tapi awak rasa rugi kehilangan dia, bukan kehilangan saya atau damage yang awak dan dia dah buat pada saya'

'hmm'

damn!

dalam hati - fakyu.





kenapa masih menulis tentang dia?
untuk mengingatkan diri ini betapa dia tidak lagi layak untuk hadir dalam hidup ini kerana dia sudah bukan dia yang dulu.

1 comment:

Anonymous said...

skang sy rs apa yg awk dah rs... mmg sakit... maafkan sy.. maaf sgt2