Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, April 8, 2010

My Favourite

tandas favourite saya rosak lagi. ugh!

eh, macam kotor je cerita pasal tandas. 

ala, semua orang akan pergi kot tandas dan gunakan sebaik mungkin. sebaik mungkin tau, bukan sesedap rasa. 

taknak flush pun ada, taknak duduk properly pun ada. kotor la tandas tu.


amaran ; pembacaan lepas ni adalah kotor-kotor belaka. tak lalu makan, jangan baca!


tadi pergi tandas favourite. kali ni dah tak silap dah. tak macam dulu. tapi baru satu kaki melangkah masuk, tengok macam something wrong somewhere je.

cis!

rupanya ada bahan buangan hasil defecation menari-nari kat dalam mangkuk tandas tu.

[kena tulis dalam English taknak bagi pencemaran alam sekitar dalam blog saya. eceh.]

cuba nak masuk juga sambil tutup separuh muka. tekan flush. lagi melonjak-lonjak keluar pulak bahan buangan tu. 

tandas adalah tersumbat rupanya. 

gila geli. 

terus lari masuk dalam tandas sebelah. pun ada kesan-kesan kuning coklat atas lantai. 

duh!


terpaksa jadi part-time makcik cleaner kejap. baru boleh gunakan tandas.

semalam pun ada jugak, tanda kuning-kuning atas tempat duduk tandas duduk tu. tadi aku search, water closet [WC] nama dia. ceh. tu tanda ada orang mencangkung atas tandas duduk la tuh. tsk tsk.


kotor tau, orang lain nak guna.

korang tak tau ke silap-silap hari bulan benda alah tu takleh tampung berat/jisim korang, nanti pecah tau. dah pecah kena punggung, luka berdarah tau. dalam pulak luka tu. 

tak pernah dapat ke email berantai pasal minah-yang-luka-punggung-sebab-WC-tandas-duduk-pecah.


klik sini kalau nak tengok. untuk yang berani sahaja!


gosh, kalau anda guna tandas, guna la elok-elok. cuci bersih-bersih before keluar dari tandas. kalau tandas duduk pulak, jangan mencangkung. dah nama tandas duduk, duduk la. kalau nama tandas mencangkung, baru la cangkung. ada paham? 


lepas tu pulak, lepas dah buang apa yang nak buang sila la flush. dah keluar tandas pulak, sila la basuh tangan. jangan la amal perkara tak senonoh sangat.


haish.



dah kena bebel.

3 comments:

Anonymous said...

len kali sila gunakan mangkuk tandas drumah.. bukan kumpul br nk cr tndas awam..magoo

Si Ralat said...

baiklah. akan disemat dalam ingatan sepanjang zaman. ceh.

CaPiT said...

Ahahaha..i really like your blog..fun to read..keep it up..