Pengikut

Cari Makan Sikit

Sunday, April 11, 2010

Mari Membeli Kereta # 8 - Financial Loan

hoyeah!

loan dah lulus.

tunggu Si Dua pulang ke pangkal jalan dan pergi tinggalkan tandatangan. lepas tu dah dapat bayaran, pergi bayar pada tuan punya kereta dan masukkan down payment sekaligus - Si Ayah kata.

lepas tu pak sedara punya kawan akan uruskan pergi PUSPAKOM dan kemudian tukar nama.

eh, macam tu ke?

tak pasti step dia. sebab kali ni Si Ayah tak berapa nak jadi kaunter pertanyaan yang berjaya. eh, durhaka lagi. maaf yah!

tapi takpe.

yang penting sudah mara ke depan. gumbira!

*senyum sampai telinga*

No comments: