Pengikut

Cari Makan Sikit

Sunday, April 11, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan

semalam.

episod mengeluarkan diri dan uwang untuk mengisi perut yang kelaparan. disertai oleh Si Dua dan Si Dua-Dua. eh, sebenarnya aku yang menyertai mereka.

plan awal nak makan BBQ dan Steamboat.

tapi tak kesampaian bilamana tempat makan tu hanya menyediakan kira-kira 10 meja yang kebanyakannya sudah pun ditempah orang. kami datang meninjau sahaja!

lepas tu, tukar plan pergi Tree Steak House.

makan Bamboo Steak - beef steak dengan black pepper sauce je kot.

sangat kenyang walaupun ia adalah nipis. tapi BBQ sauce nya aku suka! sampai mintak extra dan kena extra charge. ceh.

air suam pun kena 30 sen.

oh, kejadian bertempat di Sungai Buloh!

No comments: