Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, March 29, 2010

Pada Suatu Hari #10 - Andai Aku Punya Wang

'awak selalu ke keluar dengan dia?'

'takde lah. berapa kali je. sebab kena cut cost. takde duit'

'oh, kalo ada duit, selalu la keluar?'

'selalu'

'oh, pergi mana je kalau keluar?'

'entah. makan ke. sebab dia kan kena balik before Mahgrib'

'oh, jadi kalau awak ada duit, memang awak akan keluar la dengan dia?'

'ha'ah. akan keluar'

'dengan dia je la?'

'ha'ah'

'everyday?'

'ha'ah'

dalam hati - damn. memang dia dah buang aku sepenuhnya. but why then sekarang macam gila talak?

'sekali pun awak tak sebut awak akan keluar dengan saya'

'oh, awak nak saya kata, saya akan keluar dengan dia dan awak ke? hmm. keluar jugak dengan awak, hujung minggu'

'tapi dengan dia hari-hari la?'

diam.

baru perasan aku terluka.

again.

memang fakap je rasa!

No comments: