Pengikut

Cari Makan Sikit

Saturday, March 6, 2010

Edisi Lelaki - Jangan Berlagak

ok. hari ni sebab bosan, aku nak buat nukilan pasal jenis-jenis lelaki yang boleh annoykan perempuan sama spesies dengan aku. ni tak termasuk la perempuan gedik cantik manja baik kat luar sana. hanya aku dan sejenis je yang paham.

ah, kompleks.

ni satu contoh.

sila jangan berlagak macam kau sorang je yang ada degree. macam apa je.

Nakal_1980: iii
Nakal_1980: salam
Cik Ralat: hi
Cik Ralat: wslm
Nakal_1980: katne tu
Nakal_1980: study ke kej
Cik Ralat: rumah
Nakal_1980: study ke keje
Cik Ralat: belaja
Nakal_1980: good
Nakal_1980: invite la webcam
Nakal_1980: kalau sudi bagi abg tgk
Cik Ralat: x ade la
Nakal_1980: alahai
Nakal_1980: nak tipu org yg ada degree dalam IT
Nakal_1980: tgk version pun tahu dah
Cik Ralat: version ape
Nakal_1980: takde apa
Nakal_1980: tapi saye tahu awak ada webcam
Cik Ralat: aik. bole tgok version laptop ke version ym
Nakal_1980: ha tu..la rahsia dia awk
Cik Ralat: ha. bgus la. kalo rasia xleh bgtau la kn
Nakal_1980: boleh nak ajar pun boleh
Nakal_1980: tapi awk tu
Nakal_1980: tak baik tipu saye
Cik Ralat: xpe xkesah pon. xde deg dlm IT kot..
Nakal_1980: invite cam
Cik Ralat: x ade
Cik Ralat: kalo bhs mudah die, xnk bgi la..

moral of the story ; sila jangan berlagak untuk kali pertama berkenalan. ada paham?

2 comments:

KoN said...

haha..bongok jgk mamat 2.org xde deg IT pn bole tau la bnd 2..

Si Ralat said...

haha. itu la name nye berlagak.. =)