Pengikut

Cari Makan Sikit

Friday, March 26, 2010

Edisi Lelaki #3 - Jangan Layan Orang Macam Sampah

sedang seronok bermafia. tiba-tiba masuk sms ni.

'marah? kita tak gian main mapia. apapun saya nak mintak maaf atas semua kesalahan saya sejak kita kenal. and lagi satu, jangan layan orang macam sampah'

eh eh. bila pulak aku layan dia macam sampah?

kalau dia tu sampah, aku dah lama buang dah. ni aku tak buang pun.

baru tadi je buang.

*grin*

tu pun sebab dia yang betray aku dulu.

apa masalah dia, aku pun tak tahu.

aku punya masalah, aku tahu la. and aku mintak masa untuk aku tenangkan diri, jiwa, perasaan dan minda aku.

kenapa pulak nak kena push aku.

tak paham betul!

so, guys. sila jangan jadi pushy or you will look like a pussy.

damn!

mode ; marah.

No comments: