Pengikut

Cari Makan Sikit

Tuesday, January 5, 2010

Azam dan Harapan Saya

ok, aku dah selamat pulang ke hutan tropika balik.

rasa macam dah habis satu kerja, datang kerja lain pulak. apa yang mengganggu fikiran aku sekarang of course adalah lesen lesen dan lesen.

apasal aku sangat tidak ada jodoh dengan lesen ni?

minggu depan aku akan cuba lagi. aku dah tak nak berharap sangat, tapi for sure la aku akan doakan kali ni aku akan berjaya menggenggam sekeping lesen. ceh.

rasa macam bodoh gila je gagal banyak kali.

tapi, mungkin bab-bab lesen ni is not my thing. mungkin la kan. siapa tahu. [ayat nak tutup malu].

sebelum lesen L aku expired, aku nak cuba lagi sekali.

insyaAllah aku akan dapat.

doakan ya?

No comments: