Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, December 24, 2009

Kompleks #9 - Cerita Dari Penang

semalam balik dari Penang.

sangat-sangat lega bila dah masuk bilik sendiri.

sangat azab bila mana aku terpaksa menghipokritkan diri ini sebab stay dengan Si Cekgu untuk 3 malam. 3 malam ok?

tidur satu katil pulak tu. isk.

banyak sangat perisitiwa yang terjadi.

benda kecil, dibesar-besarkan sampai aku dan Cik Kaunselor konfuse, apa pasal nak marah-marah? kenapa nak kecewa? kenapa sampai nak maki hamun segala bagai?

tahan kan aje la.

Cik Kaunselor yang banyak layan.

aku?

aku tak reti nak layan orang yang memang aku tak boleh nak click.

dia buat apa pun, aku still akan curiga dan akan tidak selesa dan sebagainya.

omaigod,

another year with her.

isk.

No comments: