Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, December 31, 2009

Agenda Malam Tahun Baru Adalah..

hari ni sebagai hari terakhir dalam tahun 2009, aku memontengkan diri.

sebab apa?

sebab semalam dah ada progress meeting.

so, aku kira itu adalah penutup untuk tahun ni. boleh begitu?

malam ni ada agenda bersama Si Dua dan Si Dua Dua. menonton wayang dan tengok bunga api. as in celebration of new year ke, aku pun tak tahu. cuma ni plan memang sudah dari minggu lepas lagi. tunggu masa nak jalan je.

Mr. Magoo also been invited. tapi tak tahu la he can make it or not. sebab ni awal malam punya wayang, bukan awal pagi. heh.

hajat aku untuk menutup tahun ni dengan lesen di tangan adalah tidak berjaya.

terkilan?

entah. yang pasti aku konfuse.

sigh.

by the way, happy new year folks!

No comments: