Pengikut

Cari Makan Sikit

Friday, November 6, 2009

Saya Saspen #4

tadi borak secara online dengan Si Dua.

tanya pasal cuti Raya Haji akan datang. confirmkan aktiviti-aktiviti yang Orang Kampung cadangkan.

tiba-tiba.

'Si Emak ada tanya apa-apa tak semalam?'

'contoh benda yang nak ditanya adalah?'

'ada orang nampak awak dating'

'haa? tak faham'

'haha. ada orang nampak awak dating and inform kat Si Emak'

'orang mana? isk. dating kat mana? lol'

'hahah. tak tahu. ada orang nampak kat tempat wayang'

'cis. sapekah orang itew'

'emm. tak tahu la. Si Emak tanya je'

'hmm'

'tapi tak tahu la kot Si Emak nak saiko je. hahah'

'apa je yang Si Emak tanya? cuba cerita dari awal'

'Si Emak tanya awak dengan siapa sekarang'

'lepas tu?'

'saya cakap tak tahu. ahaha. Si Emak tanya, kawan lagi ke dengan Mr.Magoo?'

'haha. lepas tu?'

'jawab tak tahu la'

'lagi? ish. nak tanya satu satu ke? cerita la sampai habis. haiyah'

'boss panggil pulak'

Si Dua's status is now "Idle". (11/6/2009 3:33 PM)

sampai sekarang ni aku tunggu. isk. saspen je kan.

seingat aku la, aku pernah la jumpa saudara aku time aku berskandelan di zaman dahulu kala. tu pun masa aku belum lagi jumpa Si Teman, Si Baru apatah lagi Mr.Magoo. lol.

tapi, kenapa baru sekarang cerita ni sampai ke telinga Si Emak?

seingat aku la, last aku pergi wayang, dengan ahli rumah masa bulan puasa.

kalau dengan skandel, lagi la lama. sebab Mr.Magoo dah jemu nak tengok wayang. tsk tsk.

dan untuk perancangan terbaru tu ada lah, tapi dengan Cekgu Skandel. hahaha.

status : saya konfuse. juga saspen.

4 comments:

cik ani said...

ha..ha..tak tau..dah kantoi..mak cek nanti..(nyanyi ugut mcm zmn kecik2 dlu)..

Si Ralat said...

haha. takpe. nanti nak buat low profile nye..

HeroAjil ^ HeroinUsj said...

hahaha....terkantoi sudah..takpe2..maa awk nk double check je tu...jgn si dua yg kantoi sudah..hahaha...

Si Ralat said...

haha. tau takpe. so, sila jangan ke alamanda dan tesco. sekian, terima kasih.