Pengikut

Cari Makan Sikit

Wednesday, November 4, 2009

Dunia Skandel #6

aku dah decide nama untuk Cekgu a.k.a Skandel baru tu.

hahah.

bagi nama Cekgu Skandel lah, senang cerita.

hari-hari sms.

call setiap pagi dan setiap kali sebelum balik kerja.

aku?

layankan saja.

tak bazir kredit pun setakat 1 sen.

*senyum gatal*

tak rasa sangat di push - tu yang aku suka.

tak kisah dia betul suka atau just flirt around.

sebab aku tak rasa kehadiran dia mengganggu gugat kehidupan seharian aku.

jadi setakat ni aku boleh layankan.

lagipun aku tak berahsia dengan Mr.Magoo.

harap dia faham aje.

kot ye tak faham pun buat-buat lah faham ye.

asal kan awak tahu hati saya kat mana.

eceh.

sebab ini lah dunia skandel saya.

*wink wink*

No comments: