Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, October 15, 2009

Saya Saspen

'Sila hubungi urusetia NSF di talian 03-888**** dengan kadar segera.



Terima kasih.'

Unit HRD

Bahagian Perancangan

Aras 2, Blok C5, Kompleks C

Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi Malaysia

Putrajaya


pagi tadi dapat email ni dengan tajuk Borang Perjanjian NSF.

bukan pagi sangat la sebab bila aku nak start call tu, dorang dah bersiap-siap keluar makan tengahari kot, sebab takda sape yang jawab phone. huhuh. baru pukul 1230 kot.

oh, sangat saspen.

takut kalau-kalau ada kesilapan dengan borang perjanjian tersebut. kalau betul ada, maknanya aku akan lambat la dapat scholarship tu.

harap-harap takda masalah la.

tak sabar nak tunggu lunch hour tamat.

tapi hari ni ada progress meeting pulak. dah la tak tahu nak present apa, aduh.

No comments: