Pengikut

Cari Makan Sikit

Friday, October 30, 2009

Kompleks #5

semalam aku try buat aplikasi untuk the whole experiment yang aku jalankan selama ini.

eceh. ni kira kemuncak kegemilangan la konon.

tu pun kalau jadi la.

sebab kalau jadi, kira boleh settle la aku punya study.

boleh graduate dengan hidung kembang tanda bangga.

tapi ada ralat berlaku. tsk tsk.

nak dijadikan cerita, Si Sampel itu tidak jadi.

dan ujikaji aku tidak berjaya.

maka aku kena buat again and again sampai lah jadi.

baru aku boleh lulus dan berhidung kembang.

haiyah.

No comments: