Pengikut

Cari Makan Sikit

Tuesday, February 17, 2009

Tugas Aku

aku bangun pagi tadi dan dikejutkan dengan email ini. hohoho. thank you. you made my day oh.

Perhatian mengenai tugas;

Saya dapati ada sesetengah pelajar tidak menghargai masa di makmal… saya dapati ada yang sibuk menulis blog, Friendster, chatting, main games.. etc.. anda tidak dibayar utk menulis blog atau sebagainya. Jadi hargai lah masa ketika berada di makmal.. computer hanya utk digunakan perkara bermanafaat seperti mencari paper journal, tulis tesis, tulis paper dan sebagainya..

Saya tidak menghalang jika anda ingin berbuat sedemikian.. tp lakukanlah di luar waktu pejabat atau di luar makmal.. saya tidak suka imej buruk orang mengatakan kepada pelajar saya… Ini amat memalukan saya jika Boss Besar dan warga lab mendapati pelajar2 saya bersikap sedemikian..

Saya berharap ianya tidak berulang lagi..

regards.
-Si Cekgu-

2 comments:

cik ani said...

kamu rilek je dgn ugutan si cekgu tu..tp nape ekk dia sangat skima..hehe..belajar sambil bertenet bagus apa..tp cara dia tulis email tu adalah 1 warning yang nyata serius.

Si Ralat said...

hahah. kalau kasi email takpa lagi. ni ha siap sound depan-depan nak potong elaun. tsk tsk.

bagus kan belajar sambil berinternet. hihi.

memang selalu dah dapat email chenta sebegini rupa. i`m used to it.

*grin*