Pengikut

Cari Makan Sikit

Thursday, September 25, 2008

mine

Salam.. dah lame aku xupdate blog ni.. bukan xmau.. tapi xmenyempat.. ade je koje yang nak kena bereskan.. sangat la bz.. n opkos, sangatt la tensen.. [double t.. hahah..]

Tadi baru je lepas submit last paper [hope so] yang aku kena edit.. huh.. sangat penat sudah mengedit paper-paper yang bukan milik saya.. graf-graf yang saya xpaham.. dan xmencuba untuk paham walaupun sedikit.. saya sudah pening kepala..

Ni semua gara-gara mood raya.. [see, aku salahkan org/benda lain lagi instead admit it was my fault.. eh, it isn`t my fault la..]

Malam ni aku pulang ke kampong halaman.. hip hip hooray.. hahaha.. sangat seronok.. [mood bertukar automatically.. ] bus malam ni pkul 9 malam.. insyaAllah pagi esok sampai la.. bersahur dalam bus la Nampak gayanya.. harap-harap my partner well manner.. heheh.. lelaki atau pompan aku xkesah, as long as aku yang dapat duduk tepi tingkap.. haha.. baru syok.. leh layan perasaan sorang2.. dan xperlu nak beramah mesra atau bermasyarakat dengan penumpang lain.. aku kurang suka… not my style.. hahaha.. gile sombong..

Well. Enuff said bout my trip.. kerja pulak.. kerja aku macam biasa saja.. Cuma a lil bit of tense la… by the end of this month, kena submit what, let me count.. 1.. 2.. 3.. papers ek? Hmmm.. dengan result aku yang tah pape.. tunggang terbalik.. tapi nak submit paper ke Romania.. haih.. mampu ke.. xpasti la.. but, my lect insist.. ikut saja la.. rule num 1.. bosss always right… hehe.. espeseli mine..

Abis cuti ni, terus ade progress meeting.. unfortunately, aku xde progress pon.. ape yg aku nak repot ni.. hahah.. sedikit kerisauan melanda.. sekarang aku tengah tunggu result AFM and SEM. Tapi mesti la xkan dapat dalam masa terdekat.. semua orang cuti raya kot.. cume boss aku je.. yang macam xda feel langsung nak beraya.. ahahaha.. [sorry boss.. but it`s true.. from my point of view.. heheh..]

Ari tu kana de krisis dengan akak yang nak berhenti tu.. kemarin, aku kasi la kad raya sama my boss.. esok pagi die texted aku..

“semalam kad raya tu sape yang bagi..? die ke yang bagi? kalau die bagi, saya taknak terima”

[ act, aku include skali nama akak tu as senders.. hehe.. ]

haih.. xkan sampai macam tu sekali kot.. pagi-pagi buta pon nak jugak.. aduss.. then, aku reply..

“that was from me..”

“ok, thank u.. –smiley-“

Hahah.. enuff said..
Banyak benda nak cerita.. tapi terpaksa ditapis.. tu yang aku malas tu.. tambah pulak kena tulis manual baru leh gi update blog kat pc sebelah.. haih.. kalo xupdate, bersawang la blog ni.. hahah.. eventho xde sape yang baca kot..

Oh, bekenaan hati dan jiwa raga.. haha.. nak include jugak.. saya sangat konpius sekarang.. dunno what to do.. saya hanya ikot flow sahaja.. bahaya..

No comments: