Pengikut

Cari Makan Sikit

Monday, August 4, 2008

update

ari ni aku sgt la ngantuk.. belum pape lagi mata dh kuyu.. tadi pagi pon aku bangun lambat.. nasib baik pakcik bus pon lambat.. so, aku sempat la nak naik bus pkul 9pagi.. kalo x, lambat lagi la aku smpai ke opis jwbnye.. huhu...

but, still i`m sleepy.. very sleepy... td lect dtg pon aku leh wat muke sposen.. last2 aku melarikan diri ke pantry lpas buat2 rajin.. hehe.. jahat la aku skarang ni... mcm2 bnde aku mngarut skang ni.. tah pape la..

smalam aku g usya lagi baju nk konvo.. ade satu yg aku bekenan.. cantik.. kaler itam.. baju die memang jenis kain yg bercorak.. but minimum la.. n xde menonjol sgt.. tapi bile pakai nampak feminin abis la.. haha... tapi masalahnye, harga die 2.. lari bajet aku.. sebab 2 aku pkir doblas kali sbelum beli.. smpai boleh rehat minum dlu sebab nak berfikir.. haha...

then, setelah mesyuarat tingkap diadakan, aku pun sebulat suara ngan aku dan diri sendiri, aku nak postpone la beli baju 2.. sebabnye aku takut kalau nati time aku pegi usya ngan kawan aku, ade lagi baju yang aku bekenan yang mempunyai ciri2 hampir serupa dan yg paling penting lebih murah.. so, drpada menyesal nati, aku tahan napsu jap nak blei baju yg sgt cantik itu... huhu.. sabo2...

ari ni sebenarnye aku nak masuk lab.. tapi banyak la pulak keje yang ade.. aku pon postpone la lagi... haha... banyak benda nak kene consider before masuk lab.. sebabnye aku kena plan dlu.. dari step smpai step akhir.. nati benda 2 x mnjadi.. huhu.. tadi aku baru cuci substrat yang aku dh rendam dalam 4 ari kot.. mesti tebal gile filem kat atas 2.. haha... malas nye orang.. sampel 2 xjadi sebab mase dalam oven, tetibe je blackout lak.. so, rusak la aku nye temperature control.. nati teradjust la aku nye result n so on.. malas la..

lagipon aku bukan leh wat pape lagi.. nak wat xrd kena tempah, but since aku ni bukan student yang sah lagi, maka susa la skit aku nak book.. huhu... takpe2.. tnggu la nati.. so, utk progress meeting yg akan dtg, aku ingat nk tnjuk result uv-vis dgn afm je la.. 2 pon kalo ade la.. but aku harap mmg ade la.. huhu...

ouh, btw, my feelings rite now... ermm... cannot be sure la.. haha... but obviously, i`m not that sad like last week.. aku dah okei.. aku sure aku okei.. haha... semalam aku hampir2 nak cari die.. tapi aku xde la pegi cari btul2.. aku just jenjalan je kat park 2... harap2 leh accidentally berjumpe kan.. who knows.. but i guess its just not my day.. aku xjumpe pon die.. aku salah msuk jalan.. haha.. aku xgi taman permainan.. so, xnmpak la die.. aku jenjalan kat area tasik 2 je.. die tu pon tah ade ke x.. tapi kalu leh jmpe best jgk kan.. leh usya teman baru die.. hehe... saje la kan.. nak tngok kena replace ngan sape.. tapi nasib baik la bukan kawan aku..xde la aku awkward sgt.. mcm hari 2.. huhu.. aku rase aku sgt beremosi masa 2.. sian kt kwn aku 2... sori beb.. aku mmg xsngaje.. bnda xleh nk kontrol.. huhu..

but now i`m okei.. i know that for sure.. haha.. best2.. aku rase aku best la skang.. best sebab dah xde beban dalam dada...

[ni duk cakap besar ni, sat lagi ade la bnda yg leh 'down' kan aku balik... huhu... nauzubillah..]

so, kat cni je la dulu. aku nk stop. rase macam mau tdo je. hehe.

No comments: